VELIKONOCE 29. a 30. OTEVŘENO, 31.3. a 1.4. ZAVŘENO


Nejprodávanější květiny

Často nám chodí dotazy, jaké květiny jsou nejprodávanější. Vlivem toho, že na web neustále přidáváme nové květiny, se žebříček těch nejprodávanějších květin neustále mění. Ale dle dlouhodobých statistik jsou následující květiny pro Vás ty TOP.

100 růží
To je přesně ta květina, která Vám pomůže opravdu pořádně zazářit. Věřte, že každá žena by alespoň jednou za život chtěla dostat, takový velký pugét kolumbijských růží.

Kopretiny s růžovými eustomami
Tato květina není žádná novinka. Na webu ji máme už pěkných pár let. Jak víte, květiny se snažíme obměňovat, ale tato květina se opravdu drží hodně vysoko, proto ji stále máme v nabídce. Kombinace barev i květů je u květiny opravdu ideální. Pokud se nemůžete rozhodnout po jaké květině sáhnout, doporučujeme tuto, protože s touto květinou nikdy neuděláte krok vedle. 

Flower box
Elegantní, moderní, vkusná černá krabička plná čerstvých růží. Flower box je nadčasový kousek, kterým nic nezkazíte. Nabídku flower boxů jsme razantně rozšířili, proto na našich webových stránkách najdete mnoho boxů s různými květinami.

Něžný mix květů
Do téhle chvíle jsme vyjmenovali převážně jednodruhové květiny. Konečně je tady náš oblíbený mix květů. Mix růžové, bílé, fialové a zelené barvy je správná volba. Tato květina je mezi Vámi velmi oblíbená.

Medvídek z umělých růží
Nesmíme opomenout ani našeho ručně vyráběného medvídka z umělých růží. Medvídka nabízíme ve dvou velikostech – 25 cm a 38 cm. Pro detailnější popis máme zpracovaný článek na našem blogu.

Růže
Růže jsou obecně nejprodávanější květinou. Na webu máme kategorii, kde najdete jen růže. V kategorii můžete najít různé sety, jako například růže s vínem nebo sladkostí. Dále zde najdete různé počty růží, jako například 20 růží, 30 růží nebo 50 růží a mnoho dalších.

Slunečnice

Na webu máme i pár květin, které obsahují slunečnice. Slunečnice symbolizují optimismus, dobrou náladu a štěstí. Slunečnice Vám svou sytou žlutou barvou rozzáří celý pokoj a vytvoří úsměv na tváři. Na webu najdete různorodé květiny, jako jsou například tři slunečnice, slunečnice a růže, zářivé slunečnice a kopretiny nebo žluto oranžovou kombinaci slunečnic a chryzantém.

Mix květů
Dále jednou z nejoblíbenějších a neprodávanějších květin jsou květiny, které jsou namixované z různých květů do různých barev. Nabízíme například:

Červené gerbery, kopretiny a trsové růže – decentní, bohatá květina
Gerbery s růžemi a eukalyptem – vkusná kytice pro všechny příležitosti
Růžové gerbery a trsové růže – svěží a něžná květina vhodná na narozeniny
Bohatý mix pestrých barev – velká a bohatá kytice

 

 

  • Nejprodávanější květiny
  • Nejprodávanější květiny
  • Nejprodávanější květiny
  • Nejprodávanější květiny

Mapa rozvozu

Rozvážíme květiny v Ostravě a okolí. Na mapě si můžete ověřit, zda jezdíme i k Vám. Pro dopravu mimo oblast rozvozu nás kontaktujte a společně doručení můžeme naplánovat.

Ověřit rozvoz



Spojte se s námi

Sledujte nás na sociálních sítích, jsme na facebooku a instagramu

Rozvoz květin

Z nabídky vyberte město doručení. V Ostravě a blízkém okolí rozvážíme zdarma! Doručení do oranžových oblastí na mapě je zpoplatněno částkou 95,-

Ostrava Zavřít