Nová otevírací doba od 20.4. PO-PÁ 7-17, SO 7-12, NE ZAVŘENO


Rose bear

Rosebear neboli medvídek z umělých růží je poslední dobou u nás i ve světě velký trhák. Tento originální dárek je opravdu výjimečný. Chcete-li potěšit Vaši milovanou nebo milovaného, určitě se Vám to tímto medvídkem povede. Je vhodný darovat jej při nějaké výjimečné příležitosti, jako je zcela určitě Valentýn, narozeniny, žádost o ruku či MDŽ a Den matek.

Medvídci jsou vyrobeni z pěnového materiálu, který se nazývá foamiran. Foamiran najdete i ve floristice, kde se z něj vyrábí spoustu výrobků. Jedná se o netoxický a zcela bezpečný materiál. 

Medvídek Vám vydrží navždy, pěnový materiál se nijak neponičí. Medvídek tedy neudělá radost jen na krátkou chvíli, ale dělá radost každé ráno, hned jak vstanete. Z jedinečného dárku se hned stane skvělá dekorace, třeba do Vaší ložnice. 

Jak probíhá výroba medvídků z růží?

Medvídky si vyrábíme sami. Jedná se o velmi pečlivý a časově náročný proces. Základem je polystyrenová podoba medvídka, na kterou následně lepíme růži po růži. Protože, je tento originální výrobek velmi žádaný, tak se snažíme jej vyrábět každý den, aby mohl těšit Vás nebo Vašeho blízkého. 

Jaké rose beary u nás najdete?

Malý medvídek z umělých růží je vysoký 25 cm a je vyrobený asi z 250 umělých růží. Výroba tohoto medvěda nám zabere asi dvě hodiny.

Velký medvídek z umělých růží je vysoký asi 40 cm a je vyrobený z více jak 600 růží. Uprostřed drží bílé srdce, které pokrývá asi 20 růží. Aby byl perfektní, tak nám výroba zabere asi 4 hodiny.

Samozřejmě na našem webu nabízíme i dárkové sety, jako 3 růže, Rosebear, Raffaello a Moet 0,2l nebo 5 růží a velký Rosebear

Jak jsou medvídci zabaleni?

Často se nás ptáte, v čem jsou medvídci zabaleni, jestli jsou jen tak nebo v nějaké dárkové krabici. Když jsme s výrobou medvídků začínali, tak jsme je prodávali jen tak. Proto jsme se rozhodli vyřešit tento nelehký úkol a začali jsme 
přemýšlet, v čem by mohly být uložení. Nechali jsme si vytvořit krabice na míru.  Medvídka, tak od nás dostanete v bílé dárkové krabici s průhledným víkem. Každou krabici zdobí mašlička v barvě medvídka. Medvídek je navíc navoněný příjemnou vůní, takže hned jak krabici otevřete, tak Vás medvídek oslní jak vizáží, tak vůní.

  • Rose bear
  • Rose bear
  • Rose bear

Mapa rozvozu

Rozvážíme květiny v Ostravě a okolí. Na mapě si můžete ověřit, zda jezdíme i k Vám. Pro dopravu mimo oblast rozvozu nás kontaktujte a společně doručení můžeme naplánovat.

Ověřit rozvoz



Spojte se s námi

Sledujte nás na sociálních sítích, jsme na facebooku a instagramu

Rozvoz květin

Z nabídky vyberte město doručení. V Ostravě a blízkém okolí rozvážíme zdarma! Doručení do oranžových oblastí na mapě je zpoplatněno částkou 95,-

Ostrava Zavřít