VELIKONOCE 29. a 30. OTEVŘENO, 31.3. a 1.4. ZAVŘENO


Rozvoz květin Orlová

Jak jistě víte, tak už rozvážíme květiny v Ostravě, Frýdku-Místku nebo Hlučíně. Nově jsme pro Vás přidali další oblast rozvozu, a to konkrétně Orlovou. Mapu rozvozu pořád rozšiřujeme, další oblasti budeme přidávat zanedlouho. Nebojte, i když jsme mapu rozvozu rozšířili, pořád květiny rozvážíme sami. Nevyužíváme žádnou externí společnost, která by mohla květiny poničit. Máme vlastní kurýry a vlastní auta. 

Rozvozy rozdělujeme na dva druhy. Pokusíme se Vám je detailněji popsat, abyste lépe pochopili rozdíl mezi nimi.

Dovoz pro objednávajícího

První variantou, jak můžeme květinu dovézt k Vám do Orlové je dovoz pro objednávajícího. Je to dovoz k Vám domů nebo do práce, když zrovna nemáte čas nebo si nemůžete zajít do květinářství. Jednoduše si květinu objednáte a my Vám ji doručíme. Květinu či jiné produkty můžete zaplatit buď na místě při předání, a to hotově nebo kartou nebo předem pomocí online platby.

Překvapení pro jinou osobu

Druhou variantou je překvapení pro jinou osobu. V tomto případě chcete potěšit, popřát nebo jen vytvořit radost Vaši blízké osobě. Vytvoříte objednávku a už jen čekáte na SMS, díky které Vám dáme vědět, že je květina předána. Jelikož je doručovaní květiny anonymní a nikdy nesdělujeme jméno zákazníka, tak je možné přidat ke květině vzkaz. Nevíte si rady, co napsat? Může Vás inspirovat námi napsaný článek - nejčastější vzkazy.

Květinudárek ke květině nebo medvídka z umělých růží si můžete objednat přes naše webové stránky, kde neustále rozšiřujeme a obměňujeme nabídku květin. Pokud máte nějaké speciální přání na vzhled květiny nebo druh květů, neváhejte nás kontaktovat na telefonním čísle 702803903 a my uděláme všechno proto, abychom Vám vyhověli. Na webu máme i možnost květiny překvapení, kde necháte našim floristkám volnou ruku, ať uvážou něco originálního. 

Snažili jsme se udělat všechno pro to, aby byl náš web přehlednější a naši zákazníci se na něm lépe orientovali. Proto náš web obsahuje různé kategorie, jako je například kategorie dle ceny nebo dle barvy

Ke květině pro její lepší péči a podmínky dostanete výživu do vody ZDARMA. Jestli hledáte rady a tipy, jak květině prodloužit život nebo jak o květinu lépe pečovat tak máme zpracovaný článek jak pečovat o květiny.

 

  • Rozvoz květin Orlová

Mapa rozvozu

Rozvážíme květiny v Ostravě a okolí. Na mapě si můžete ověřit, zda jezdíme i k Vám. Pro dopravu mimo oblast rozvozu nás kontaktujte a společně doručení můžeme naplánovat.

Ověřit rozvoz



Spojte se s námi

Sledujte nás na sociálních sítích, jsme na facebooku a instagramu

Rozvoz květin

Z nabídky vyberte město doručení. V Ostravě a blízkém okolí rozvážíme zdarma! Doručení do oranžových oblastí na mapě je zpoplatněno částkou 95,-

Ostrava Zavřít