VELIKONOCE 29. a 30. OTEVŘENO, 31.3. a 1.4. ZAVŘENO


Vánoce 2021

Blíží se Vánoce, čas adventu už nám klepe na dveře, a proto už nepřetržitě vyrábíme adventní věnce, vánoční stromečky, vánoční věnce na dveře, vánoční stoly a mnoho dalších. Také prodejny dekorujeme do vánočního „převlečku“, plníme je dekoracemi, ať toho máte na výběr spoustu.

Adventní věnec

První adventní neděle už klepe na dveře, a proto na všech našich prodejnách můžete najít spoustu adventních věnců nejrůznějších barev a kombinací. Výběr barev je opravdu široký. Od tradiční červené, zlaté, stříbrné i po netradiční modrou, růžovou apod. Věnce vyrábí naše floristky a floristi sami, takže pokud Vás žádný z věnců nezaujme, můžete se s nimi domluvit na zcela jiné kombinaci, která bude odpovídat Vaší představě.

Vánoční stromeček

Abychom to uvedli na pravou míru, nenajdete u nás tradiční vánoční jedli či smrk, který si pak ozdobíte sami doma. My vyrábíme dekorační stromečky před dům, vchod či jako dekoraci do Vašeho bytu či firmy. Stromečky jsou také nejrůznějších velikosti, a to od malých například 50 cm, až po velké například 180 cm. Opět mají na sobě vánoční dekorace typu baňky, mašličky, perníčky a jiných vánočních ozdob nejrůznějších barev.

Vánoční skřítek

Vánočního skřítka si také opět vyrábíme sami. Jedná se skřítka vyrobeného z  větviček z jedle zvané nobilis. Skřítci jsou naprosto jednodušší. Mají tvar skřítka, vousy a nos jako baňku. Někteří mají i na „čepičce“ světýlka, ať Vám hezky svítí.

Vánoční štola, svícen

Na vánoční tabuli by neměl chybět vánoční svícen či štola. I to Vám můžeme vyrobit, aby Váš stůl byl perfektní. Stačí nám jen zavolat na telefonní číslo 702803903 a domluvíme se na Vaši představě.

Ostatní vánoční dekorace

Samozřejmě máme jiné nejrůznější vánoční dekorace, které najdete na jakékoliv naši prodejně. Máme jich opravdu hodně od nejmenší přízdoby na adventní věnce, vánoční hvězdy, ozdoby na stromeček či na věnec, keramické skřítky, chaloupky a spoustu dalších!

Všechny výrobky si můžete vyzvednout na jakékoliv naší prodejně nebo Vám je můžeme ZDARMA po Ostravě a okolí dovézt.

 

 

  • Vánoce 2021
  • Vánoce 2021
  • Vánoce 2021
  • Vánoce 2021
  • Vánoce 2021
  • Vánoce 2021

Mapa rozvozu

Rozvážíme květiny v Ostravě a okolí. Na mapě si můžete ověřit, zda jezdíme i k Vám. Pro dopravu mimo oblast rozvozu nás kontaktujte a společně doručení můžeme naplánovat.

Ověřit rozvoz



Spojte se s námi

Sledujte nás na sociálních sítích, jsme na facebooku a instagramu

Rozvoz květin

Z nabídky vyberte město doručení. V Ostravě a blízkém okolí rozvážíme zdarma! Doručení do oranžových oblastí na mapě je zpoplatněno částkou 95,-

Ostrava Zavřít